CERTIFICATE


Obţinerea , în anul 2004 , a Certificatului GMP pentru producţia de medicamente, iar în anul 2005, a certificării de către SRAC şi IQNET a sistemului de management integrat calitate-mediu conform standardelor internaţionale ISO 9001 şi ISO 14001, reprezintă o confirmare a calităţii produselor noastre, precum şi a nivelului ridicat de pregătire profesională a personalului şi de dotare cu spaţii de producţie, laboratoare şi magazii organizate pe fluxuri de fabricaţie şi îndeplinind toate condiţiile producţiei de medicamente, produse cosmetice şi dispozitive medicale .
Aceste certificate conferă un plus de încredere produselor noastre, o garanţie a faptului că ele se realizează şi se controlează în condiţii de fabricaţie şi de analiză impuse de normativele în vigoare.
    
Grija pentru mediul inconjurator a fost o preocupare permanentă a societăţii .
O achiziţie majoră cu implicare directă în protecţia mediului a fost realizată în anul 2006 cu sprijinul O.N.U.D.I. şi constă în dotarea secţiei de producţie aerosoli cu echipament performant , adecvat folosirii de gaz propulsor ecologic şi care ne dă posibilitatea de a realiza produse aerosol cu importanta menţiune "Prieten cu ozonul".

Achizitionarea si instalarea in 2008 a unei statii de epurare biologica a apelor uzate brute rezultate din unitatea de productie care asigura si depoluarea bacteriologica a apei prin expunere la radiatie UV demonstreaza o data in plus grija acordata mediului .
În scopul realizării obiectivelor propuse în domeniul calităţii şi mediului, precum şi pentru a realiza misiunea de satisfacere a cerinţelor clienţilor prin furnizarea de produse de înaltă calitate la preţuri competitive, managementul societatii a stabilit şi emis politica sa în domeniul calitatii şi mediului, care reprezintă parte integrantă a politicii globale a societăţii.

View the embedded image gallery online at:
https://mebra.ro/ro/despre-noi/certificate#sigProIdce472af11c


Politica organizatiei

View the embedded image gallery online at:
https://mebra.ro/ro/despre-noi/certificate#sigProId5c482ff1ae


DIPLOME CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE


Rezultatele economico-financiare constant bune si foarte bune ne plaseaza in fiecare an , de peste 14 ani , in pozitie fruntasa - locul II - in Topul Judetean al Firmelor , la sectiunea Intreprinderi mijlocii.

In anul 2010 , ca un corolar al diplomelor primite anterior , societatea a fost recompensata cu Diploma de Excelenta - Premiile Excelentei in Afaceri 2010, datorita clasarii 14 ani in Topul National al Firmelor - faza judeteana.

In anul 2009 , societatii i-a fost acordata Diploma de Excelenta - Premiile Excelentei in Afaceri 2009 pentru eficienta in managementul mediului.

View the embedded image gallery online at:
https://mebra.ro/ro/despre-noi/certificate#sigProId229e07d248