Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din ţară.
Livrarea produselor se face prin curier rapid pentru care se va percepe o taxa de 15 lei (TVA inclus)

Livrările le facem prin societatile Fan Courier , DPD sau Urgent Cargus .

Termenul de livrare este de 3-4 zile lucrătoare de la recepţionarea comenzii, dar, în anumite situaţii (produs lipsă stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situaţie este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Comenzile inregistrate Sambata, Duminica sau în zile libere sărbători legale vor fi procesate in prima zi lucrătoare.
MEBRA SRL îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor livrate prin curier. Pentru coletele cu urme de lovituri trebuie facut un proces verbal de constatare de catre curier la momentul livrarii. In acest caz va rugam sa verificati si integritatea produselor din colet.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari. De asemenea, in cazul unei comenzi ce nu s-a putut livra din vina clientului (adresa gresita, telefon contact gresit, imposibilitate acces imobil, etc.), clientul urmeaza sa suporte costul de curierat.

MEBRA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MEBRA SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MEBRA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MEBRA de la acest client.

Pentru livrări în afara teritoriului României va rugam sa ne contactati telefonic: 0268420126 sau pe email pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vanzarea produselor de pe site exclude produsele farmaceutice si se limiteaza strict la urmatoarele categorii de produse: cosmetice, dispozitive medicale, suplimente alimentare.