MEBRA SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.mebra.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.mebra.ro sunt reglementate oficial de OUG nr. 34/2014., privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Pentru returul produselor comandate va rugam sa ne contactati pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului

Conform Ordonantei nr. 34 / 2014, consumatorul (cumparatorul) suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care comerciantul accepta sa suporte acele costuri sau in care comerciantul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Produsele se vor returna obligatoriu in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara a fi deteriorate sau utilizate. SC MEBRA SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in termen de cel mult 30 de zile de la data confirmarii primirii in conditiile specificate, a produselor in cauza. In acest sens va revine obligatia transmiterii cat mai corecte a datelor contului bancar, in vederea tranferului sumei de bani aferenta.